Spelvänner och alla härliga följare! Idag är det ingen vanlig dag utan 4 mars är dagen då vi kör igång Unknown Betting 2.0! Ni som spanat in vår trailer på YouTube vet vad som väntar – det är dags att ta vårt community till nästa nivå! Om du inte redan kikat på videon så följer den nedan.

Vi rivstartar både helgen och 2.0 med en fotbollsrek från Italien. Lördagens speltips klickas från Roma-Atalanta!

 

 

Målglada siffror:

Här har vi två lag vars målsiffror på offensiven tillhör toppen i Serie A. Roma har spelat 27 matcher och står med målskillnaden 45:34. Atalanta har en mindre match spelad och har målskillnaden 50:30.

Lagen spelade mot varandra under december månad och då slutade matchen med hela fem(!) mål. Det var gästande Roma som vann matchen efter två fullträffar från Abraham, och en vardera från Zaniolo och Smalling. Dock var slutresultatet 1-4 inte speciellt rättvist sett till matchbilden och alla målchanser för Atalanta. Bland annat bjöd man på ett självmål och ett bortdömt mål.

 

Speltips:

Det är utan tvekan ett revanschsuget Atalanta som beger sig till Stadio Olimpico under lördagen. Om laget får med sig sina studsar och inte som förra matchen mot Roma så bör man fixa ett till två mål. Och detta även om man behöver klara sig utan Mr. Zapata.

Det är minst lika mycket som talar för att hemmafansen får jubla under lördagskvällen och spelvalet är därför solklart. Lördagens speltips blir Bet Buildern Båda lagen gör mål + Över 2.5 mål: Ja och liras hos LeoVegas. Jag tror att matchen slutar 2-1, 2-2 eller 1-2.

Spelbolag med Kambi har bygget till högst odds!