Paris Saint-Germain sitter i förarsätet efter att ha vunnit den första rundan med 2-0. Nu väntar returmötet på Reale Arena och pressen ligger främst på spanjorerna. Här klickas ett kanonspel på hemmalaget!

 

Spanjorerna måste framåt

Direkt efter lottningen så pekades PSG ut som klara favoriter mot Real Sociedad. Något som man också levde upp till under det första mötet hemma i Paris där man rättvist vann med 2-0. Kylian Mbappé gjorde matchens första mål och bara 12 minuter senare så utökades ledningen med en fullträff från Bradley Barcola.

Real Sociedad var visserligen inte det spelförande laget men man bjöd ändå upp till dans. Framförallt ribbskottet från Mikel Merino strax innan halvtidsvilan. Spanjorerna noterades också för hela 7 hörnor i matchen, något som lägger grunden för mitt spelval inför kvällens returmöte. Speciellt med tanke på att man nu måste framåt och åtminstone kvittera ställningen!

 

Speltips

Real Sociedad fick alltså med sig hela 7 hörnor under den första rundan och det på bortaplan. Nu är förutsättningarna för hörnor ännu bättre. Främst för att man har ett tvåmålsunderläge emot sig, men också för att man spelar på hemmaplan.

Saken är klar och här är det väldigt mycket som talar för att Spanjorerna får med sig minst 6 hörnor i matchen. Tisdagens speltips från Champions League och returmötet mellan Real Sociedad och PSG blir Antal hörnor för Real Sociedad: Över 5.5 till oddset 1.68 hos LeoVegas. Kanonvärde på spelet och därför investeras 7 units!

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.