Unknown Betting 2.0 är här! Nu är det dags att lägga in ytterligare en växel och vi plockar fram NBA igen som dessutom är mitt starkaste ämne inom sports/betting.

 

Speltips

Lördagens speltips kommer från NBA och som jag har saknat att dela med mig speltips därifrån till er. Nu kör vi!!! Lördagens omgång har jag spanat in mötet mellan Philadelphia 76ers – Cleveland Cavaliers. Där hemmalaget kommer med en fin form och har 4 raka vinster. Vilken fin basket man lirat sedan man plocka in storstjärnan James Harden! Han verkar trivas mycket mer här än vad han gjorde tidigare i Nets. Embiid och Harden har redan hittat en fin kemi mellan varandra och producerat 61p, 66p och 53 poäng tillsammans under deras 3 matcher. Cleveland Cavaliers däremot kommer till match med en usel form och förlorat 5 av 6 senaste och har fortfarande en del skadebekymmer i laget då man saknar nyförvärvet LeVert samt Rondo och Sexton.

 

Spelet

-5 Philadelphia 76ers hos Bethard 

 

Bethard är utan tvekan bästa spelbolaget för NBA och har oftast högre odds än övriga. Bonus finns att hämta genom att klicka på bilden ovan. Lycka till.