Lördagskvällen bjuder inte bara på ett gäng trevliga fotbollsmatcher utan också tidiga NHL-matcher. Här har jag valt att lägga extra fokus på New York Islanders och St. Louis Blues matchen där sistnämnda laget står för spelet!

 

Matchen

Tunga växlar, ja det är precis vad New York Islanders trampat runt på under sina senaste matcher. Efter lagets fem senaste har man bara vunnit en enda och målsiffrorna bakåt är under all kritik med 18 insläppta.

Gästande St. Louis Blues föll senast mot New York Rangers efter att ha förlorat med 5-3. Men där innan har formen varit riktigt fin hos gänget där man både vunnit och öst in mål. Sett till de fem senaste matcherna så är man konferensens formstarkaste lag och med sina 22 mål framåt är det bara Vancouver Canucks som gjort mer mål i Western.

 

Speltips

Ett formsvagt Islanders som läckt lite för mycket mål senaste fem möter alltså Westerns formstarkaste lag som tryckt på ordentligt på offensiven senaste tiden. Ja spelvalet är för mig solklart och ett överspel på bortalaget är ett måste!

Här liras St. Louis Blues Över 2.5 mål till oddset 1.66 hos Unibet!

 

WatchAndBet-Unibet