Speltips

Lördagens speltips kommer återigen från SHL och denna gång från omgång 36 mellan Örebro HK – Timrå IK. Tidigare i veckan spela vi emot gästerna vilket resulterade i vinst och jag tycker vi fortsätter att spela emot ligans sämsta bortalag även nu på Lördag. Örebro HK är även de ett starkt hemmalag och är i skrivande stund ligans 4e bästa hemmalag. Örebro har även fått vila sedan 30 Januari och 4 dagar mer än Timrå som hade match tidigare i veckan. Valet är glasklart och vi spelar Örebro HK som matchvinnare på ordinarietid.

 

Örebro HK

I skrivande stund hittas laget på en 8e plats i ligan med raden 19-16 och målskillnad 96:80. På hemmaplan har man varit starka i år och vunnit 13 av de 18 matcherna. Till dagens match kommer man med 3 raka vinster i bagaget. Laget har även fått vila sedan 30 Januari.

 

Timrå IK

Ligans sämsta bortalag hittas på en 13e plats i ligan med raden 12-22 och målskillnad 89:122. Man släpper också in näst mest mål av alla lag där man senast i veckan släppte in 5 mål mot Växjö Lakers. På bortais radar man upp förluster och är nu uppe i 6 raka. Inte nog med detta så får man också vila betydligt mindre än hemmalaget till Lördagens match.