Under lördagen ska vi spana in Premier League som bjuder på ett riktigt bottenmötet i form av Burnley mot Watford. Utöver lagens taskiga tabellplacering så är även målsiffrorna på fronten låga. Här har vi två lag som gör väldigt lite mål!

 

Bottenmöte:

Det är inte mycket som gått lagens väg den här säsongen. Både Burnley och Watford är nere och slåss i botten av Premier League. Utöver lagens iskalla form så är även målsiffrorna under all kritik, främst på fronten. Burnley har bara gjort 16 mål under sina 18 ligamatcher och Watford är inte mycket bättre dem, 23 mål efter 20 matcher. Burnley har dock förstärkt truppen med en riktig supervärvning om ni frågar mig. Skyttekungen från tyska Wolfsburg, Wout Weghorst, skrev på för klubben i slutet av januari och ska vara spelklar inför matchen mot Watford. En välbehövlig värvning efter att Burnley släppt taget om Wood!

Emmanuel Dennis, Watfords skyttekung med åtta fullträffar den här säsongen, missar matchen mot Burnley under lördagen pga rött kort. Ett minst sagt tungt avbräck för Watford!

 

Speltips:

Trots att detta är ett svalt bottenmöte så får jag ändå säga att matchen kan blir spännande. Främst för Weghorst-debuten i Premier League men också för att matchen verkligen kan gå hur som helst. Även om det inte är med mycket så håller jag ändå Turf Moor-klubben som favoriter. Weghorst-värvningen och att Watford saknar sin bästa poängspelare är anledningen till detta.

Ett vinnarspel är dock inget jag föredrar här och så blir heller inte fallet. Jag tror att matchen innehåller max två mål och därför spelas underspelet Under 2.5 mål i matchen till oddset 1.78! Betsafe har spelet till bäst odds!