Speltips

Torsdagens speltips kommer från Premier League där vi har ett fint kvällsmöte att se fram emot när Chelsea tar emot Manchester City. Här måste vi testa ett specialspel i matchen med oddset 1.62 och 6/10 units. Vi spelar Manchester City gör 1 eller fler mål och Manchester City får 5 eller fler hörnor.

 

Chelsea

Graham Potters Chelsea ligger på en tiondeplats i ligan med raden 7-4-5 och målskillnad 20:18. Vilket så klart är en stor besvikelse och där avståndet upp till sista CL-platsen är så mycket som 10 poäng. Man tog dock en välbehövlig seger mot Bournemouth efter VM-uppehållet med 2-0 men redan första dagen på det nya året spela man 1-1 mot nykomlingarna Nottingham. Med tanke på truppen man har så har man verkligen underpresterat och gjort många besvikna hittills. Nu tar man emot ett Manchester City som har ligans farligaste offensiv och som man även tidigare haft stora problem mot. Man förlorade med 2-0 i EFL-Cupen och innan det ytterligare 2 förluster. Trots att man har fansen bakom ryggen denna Torsdag så känns det väldigt tufft att få med sig något här.

 

Manchester City

Tappade poäng senast mot Everton i ligan och här kunde man tagit igen på serieledaren Arsenal om man hade fått 3 pinnar i mötet. Nu är man 8 poäng bakom Arsenal och det känns som man behöver gå felfritt resten av säsongen om man ens ska ha chans till titeln i år. Raden är 11-3-2 och är inte dålig men för dålig för detta Man City. Något man däremot har varit bra på denna säsong är att göra mål och gjort redan 44 mål på 16 matcher vilket är ett snitt på galna 2,75 mål per match. Kanske inte så konstigt då Erling Haaland varit extremt bra och själv stått för 21 av målen. Inget snack om att man är favoriter till dagens möte.

 

Klicka på bilden för att få 100 kr gratis till matchen