Lördagens speltips kommer från Allsvenskan och närmare bestämt bataljen som går av stapeln på Strandvallen. Mjällby och Brommapojkarna drabbar samman. En match där mycket pekar på att det blir en målglad sådan!

 

Målglad inledning

Både Mjällby och Brommapojkarna har inlett säsongen målglatt. Faktum är att man båda bjudit på flera matcher innehållande minst 3 mål – 4 stycken var för att var exakt. Detta ger lagen en snarlik målskillnad efter 6 spelade matcher. Vi hittar Mjällby med 10:7 och Brommapojkarna med 12:10.

Formen är även den relativt lik varandras om vi ser till lagens 5 senaste matcher. Mjällby vann visserligen sin senaste match hemma mot Kalmar med 3-2 medan Brommapojkarna föll hårt på hemmaplan när Blåvitt gästade och vann med 3-0. Men som sagt, sett till båda lagens 5 senaste matcherna så är det ingen större formskillnad.

 

Speltips

Mycket talar för att matchen blir en målglad sådan. Inte minst för lagens målglada siffror, både bakåt och framåt, utan också för hur tidigare möten sett ut mellan lagen.

Spelvalet är för mig självklart och här spelar jag Båda lagen gör mål: Ja till oddset 1.76 hos Nya Expekt med 3 units som insats. Inget konto hos Nya Expekt? Missa inte erbjudandet nedan!

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.