Imorgon ska även titel jagande Manchester City ta sig an Wolves hemma på Etihad där viktiga poäng står på spel för hemmalaget. City ligger på 2:a plats i tabellen inför matchen med ett poäng bakom Arsenal, men då har man också en match mindre spelad. 

 

Manchester City

Hemmalaget kommer till matchen med tre raka vinster och noll insläppta mål på de tre matcherna och står inför matchen som stora favoriter att vinna. Om City vinner alla fyra matcher man har kvar att spela så är ligatiteln deras vilket betyder att man har allt i egna händer. Inför denna match så är det bara tre poäng som gäller, och det ska man lösa då det är ett Wolves som inte har något att spela för som kommer på besök.

 

Wolves

Gästerna befinner sig i ingenmansland och har inget att spela för i de tre resterande matcherna. Hade man spelat på hemmaplan imorgon så kanske man hade kunnat skapa problem för City, men nu ser jag inte hur detta inte slutar med vinst för City.

 

Speltips

Här riktar jag fokus på Kevin De Bruyne som varit riktigt het på sistone och som har löst minst tre skott i sex raka matcher. Imorgon är det väldigt mycket på spel för Man City och jag förväntar mig att KDB tar tag i saker och ting och leder sitt City till en viktig vinst. Speltipset här blir Kevin De Bruyne över 2.5 skott till 1.64 hos Nya Expekt.

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.