Imorgon väntar ett rivalmöte mellan Chelsea och Manchester United som drabbar samman på Stamford Bridge. Chelsea har ingenting att spela för, tabellmässigt, men man kommer ändå vilja avsluta deras svaga säsong på ett bra sätt. Gästerna jagar fortfarande 5:e platsen och efter att Tottenham kryssade igår så kan man med vinst imorgon minska gapet till sex poäng.

 

Chelsea

Chelsea befinner sig inför matchen på 12:e plats med deras 40 inspelade poäng. Man har dock två matcher mindre spelade än de flesta lagen runt omkring sig och man lär klättra upp en del efter dom matcherna spelas. Upp till United är det “bara” åtta poäng men vinner man imorgon är det alltså fem poäng upp till 6:e platsen. Man kommer till matchen som obesegrade i fem raka matcher och man har även vunnit 10 av sina 13 senaste hemmamatcher.

 

Manchester United

Man United fortsätter som sagt att jaga 5:e platsen och inför matchen har man nio poäng upp till Tottenham. Med en vinst mot Chelsea imorgon så kan man alltså minska gapet till sex poäng vilket skulle sätta rejäl press på Spurs. Något positivt för Man United är att man har fått tillbaka en del spelare från skador då både Lisandro Martinez och Mason Mount hoppade in senast mot Brentford och dom två kan mycket väl starta imorgon.

 

Speltips

Här riktar jag fokus på antal skott på mål i matchen då United fortsätter att släppa till rejält med chanser bakåt men även skapar en del framåt. Det har nu blivit minst 10 skott på mål i 10 av Uniteds 11 senaste matcher och i 3 av Chelseas 4 senaste matcher. Speltipset här blir alltså över 9.5 skott på mål till 1.50 hos Nya Expekt.

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.