Söndagens speltips hittar vi i La Liga där Real Betis tar emot Getafe hemma på Benito Villamarin.  Svårtippat möte mellan lagen som ligger på 8:e respektive 10:e plats, jag riktar fokus på hemmalagets bästa spelare denna säsongen!

 

Real Betis

Real Betis står en bra säsong där dom är väldigt svårslagna. Trots detta så hittar vi dom på åttonde plats, detta är på grund av sina 10 kryss, näst flest i ligan. Kikar vi på hemmaplan så lyder raden 6-4-1 där man åkte på första förlusten för säsongen mot Barcelona i senaste hemmamatchen efter två mål på tilläggstid för Barca. En spelare som verkligen har vaknat till liv igen är Isco. Den kreativa mittfältaren står för det mesta i offensiven med ligans högsta snitt på nyckelpassningar & har faktiskt tredje högt rating hos whoscored av alla spelare denna säsongen. Värt att tillägga är att han skjuter väldigt mycket samt tar en del frisparkar, vilket kommer gynna vårt skottspel. Snitt på 2.3 skott men på hemmaplan höjs snittet till 3.4 skott.

 

Getafe

Getafe tar likt Betis sina poäng på hemmaplan där dom är väldigt svårslagna & tagit 21 av 28 poäng. Som ni säkert då förstår är att dom spelar uselt på bortaplan med endast en vinst denna säsongen. Getafe är oerhört fysiska & snittar näst flest fouls i ligan, vilket då gynnar vårt spel då Isco kan ta frisparkar. Det som gynnar vårt spel ännu mer är att Getafe släpper till 6.36 skott på mål, återigen näst flest i ligan.  Värt att också notera är att Getafe har spelat veckoomgång mot Real Madrid så sent som i torsdag samt spelade dessförinnan i måndags, medan Betis spelade i lördags. Mycket mer vila för Betis.

 

Speltips

Jag tycker att Betis är det bättre laget & har haft mycket mer vila mellan matcherna. Jag väljer att spela Isco minst 1 skott på mål till 1.73 hos Betfair.

 

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.