Brighton fortsätter att imponera och under lördagen förväntas man förlänga sin poängrad när bottenlaget Bournemouth gästar Amex Stadium. Hemmalagets skottgladaste spelare står för lördagens speltips!

 

Solly March

En magisk start på det nya året. Ja det är precis så vi kan summera både Brighton och Solly March’s prestation under januari månad. The Seagulls har nämligen inte tappat en enda poäng under 2023 och man är dessutom det målgladaste lag framåt under de fem senaste omgångarna i Premier League – imponerande 14 mål!

Numera vänsteryttern Solly March har även han haft en strålande start på det nya året. Faktiskt så bra att han blev nominerad till priset som månadens bäste spelare. Totalt blev tre mål och en assist under januari för Solly. Kanske inte så konstigt att han tillslut får utdelning när han skjuter flest skott på mål i hela laget? Totalt 18 SOT efter 19 matcher.

  • SOT = Shots on target

 

Speltips

Vi kan nog alla vara överens om att Brighton bär det tunga favoritskapet när Bournemouth står för motståndet under lördagen. En match där The Seagulls tidigt ska ta kommandot och mer eller mindre dominera matchbilden. Att då planens skottgladaste spelare åtminstone får ett skott på mål är det väldigt mycket som talar för.

Skottlinan på Mr. March har kanonvärde och därför spelas Skott på mål av Solly March: Över 0.5 till oddset 1.68 hos SpeedyBet med 4 units.

Kommer också att spela linan över. Extraspelet blir alltså Skott på mål av Solly March: Över 1.5 till grymt fina 4.10, dock inte mer än 1 units.


Så hittar du spelet hos SpeedyBet:

  1. Klicka på knappen “Rygga spelet hos SpeedyBet”.
  2. Gå in på matchen.
  3. Välj fliken “Spelares skott på mål”.
  4. Du hittar spelet på rad nummer tio.