På söndag väntar ett toppmöte i Premier League när Arsenal tar emot serieledarna Liverpool hemma på Emirates. Viktiga poäng på spel såklart då båda lagen är med i toppen och krigar. Arsenal kommer till matchen med två raka vinster efter att man hade förlorat tre raka och gästerna är obesegrade i 11 raka matcher. Spännande match!

 

Arsenal

Arsenal har nu två raka vinster, båda i ligaspelet, efter att man hade förlorat tre raka matcher där en var mot just Liverpool dessutom. Man befinner sig inför matchen på 3:e plats i tabellen med fem poäng upp till Liverpool. På hemmaplan har man varit riktigt starka denna säsong och har bara förlorat två matcher där en av dom var mot Liverpool i FA-cupen. Nu är det dags att mötas i ligaspelet och här har Arsenal inte råd att förlora.

 

Liverpool

Serieledarna kommer till matchen i otroligt bra form då man är obesegrade i 11 raka matcher och har fortfarande bara förlorat en enda match i ligaspelet. Man slog Chelsea senast med hela 4-1 där det hade kunna bli ännu större siffror men Nunez hade inte flyt då han hade fyra skott i stolpen/ribban.

 

Speltips

Här förväntar jag mig att Arsenal tar vara på att man har hemmaplan och verkligen går för vinst. Man har dock samtidigt inte råd att förlora men Liverpool gynnas mer av ett kryss än vad Arsenal gör. Senast lagen spelade på Emirates blev det hela 30 skott och på Anfield bara två veckor innan blev det 26. Liverpool är dessutom ligans skottgladaste lag och Arsenal på hemmaplan har snittat 18 skott per match. Speltipset här blir över 24.5 skott i matchen till 1.58 hos Nya Expekt.

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.