Sist ut på lördagen är toppmatchen mellan Newcastle och Arsenal som drabbas samman på St James’ Park. Newcastle som senast igår slog ut Man United ur Carabao Cup efter en strålande insats på Old Trafford. Arsenal åkte samtidigt ut när man föll mot West Ham med hela 3-1. Viktiga poäng på spel!

 

Newcastle

Newcastle kommer till matchen med en imponerande vinst mot Man United i bagaget. Man slog United senast igår med hela 0-3 på Old Trafford i Carabao Cup och är därmed vidare till kvartsfinal i cupen. Innan det så kryssade man mot Wolves i ligaspelet och kommer på lördag garanterat vilja vinna för att ta samtliga poäng.

 

Arsenal

Arsenal spelade också åttondelsfinal igår i cupen men till skillnad från Newcastle så förlorade man med 3-1 mot West Ham och är därmed ute. Men jag tror ändå inte att Arsenal “satsade” på att vinna Carabao Cup utan man har nog Premier League och Champions League i fokus.

 

Speltips

Viktiga poäng på spel på lördag och båda lagen kommer såklart gå för tre poäng. Väljer att rikta fokus på antal skott av Arsenal inför denna match där jag hittat ett spel som suttit i fyra av de fem senaste inbördes mötena och även i sju raka matcher för Arsenal. Speltipset blir Arsenal över 10.5 skott i matchen till 1.54 hos SpeedyBet.

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.