På onsdag riktar jag fokuset mot Newcastle som tar sig an PSG i den andra omgången i Champions League. Det är dödens grupp det här vilket innebär att det är riktigt viktiga poäng på spel i varje match. Newcastle tog poäng på bortaplan mot Milan i den första omgången vilket var bra gjort och PSG slog Dortmund med 2-0 på hemmaplan.

 

Newcastle

En poäng tog man i den första omgången mot Milan på bortaplan efter att matchen slutade 0-0. Ett på förhand bra resultat för Newcastle som dessutom kommer till denna match i riktigt bra form. Man har efter matchen mot Milan slagit Sheffield med 0-8, Man City med 1-0 och Burnley med 2-0. Fem raka hållna nollor har man dessutom och försvarsspelet kommer verkligen behöva sitta för att stoppa bland annat Kylian Mbappe.

 

PSG

Gästerna leder gruppen efter en spelad omgång med sina tre poäng efter att man slog Dortmund med 2-0 på hemmaplan. Nu väntar en tuffare uppgift i mina ögon när man möter Newcastle på bortaplan och St James’ Park är ingen lätt arena att spela på. Inför matchen har PSG vunnit mot Marseille med 4-0 och kryssade senast mot Clermont i lördags.

 

Speltips

Champions League är tillbaka på St James’ Park efter flera år och känslan är att Newcastle kommer att vara riktigt taggade. Men på förhand är det en svårtippad match så jag väljer att rikta fokus på antal kort i matchen. Det har blivit över 3.5 kort i alla Newcastles matcher denna säsong och när Mbappe med fler kommer på besök tror jag det kan smälla till lite extra. Speltipset blir över 3.5 kort i matchen till 1.53 hos SpeedyBet.

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.