Speltips

Onsdagens speltips kommer från Italienska Serie A som äntligen är tillbaka efter ett längre uppehåll. Vi spanar direkt in första matchen för dagen som är mellan Salernitana – Milan. Den spelas redan 12:30 och det blir en härlig lunchmacka att jobba in. Här är det två klubbar som ställs mot varandra som har spelat målrika vänskapsmatcher under uppehållet av ligan. Hemmalaget Salernitana’s alla tre vänskapsmatcher innehöll minst 3 mål och Milan’s vänskapsmatcher var likaså. Efter den fina faciten och med tanke på att det blev 2-2 senast mellan lagen så kan jag inte låta bli att hoppas på att trenden fortsätter här. Vi spelar Över 2.5 mål i matchen till oddset 1.76.

 

Salernitana

Klubben ligger efter 15 spelade omgångar på en 12e plats i ligan med raden 4-5-6 och målskillnad 19:24. I sina 15 matcher har man varit inblandade i 10 målrika matcher där spelet suttit i 10 av 15 matcher denna säsong.

 

Milan

Milanoklubben hittas på en fin andra plats i ligan och jagar toppade Napoli. Dessvärre har man hela 8 poäng upp till serieledaren och det känns som man måste ta 3 pinnar mot Salernitana om man nu ska ha chans till back2back titeln. Raden säger 10-3-2 och målskillnad 29:15. Likt dagens motstånd har man också bjudit på flera målrika matcher under säsongen där 4 av 5 senaste har gått över dagens lina.

 

Klicka på bilden för att få 1000 kr extra till matchen