Speltips

Årets första speltips på hemsidan för mig kommer från KHL där vi har hämtat fina pengar under säsongen. På Tisdag är det sämst mot bäst i ligan och här är det snudd på maxbet! Vi spelar -1.5 SKA St. Petersburg till 1.60 hos Betsson.

 

Kunlun

Här finns det inga vackra siffror att presentera, laget ligger sist i ligan och har den fruktansvärda raden 9-35 och är khl’s sämsta lag. Inte nog med att man är sämst så släpper man in en hel del med mål också. 178 mål på de 44 spelade omgångarna, vilket gör att man släpper in mest mål av alla. Tyvärr kan man nog inte begära mer av laget om vi kollar på truppen där man finner flera Kinesiska spelare och urdåliga kanadensare som inte platsar någon stans.

 

SKA St. Petersburg

I skrivande stund är man ligans bästa lag och ligger såklart på första plats. Raden säger 28-16 och målskillnad 135:93. Till dagens match tar man med sig en fin form och är just nu formstarkaste laget i ligan 11 segrar på de 14 senaste. Truppen är otroligt fin i år med flertals kända namn. Andrei Kuzmenko är lagets bästa spelare som hittas på andra plats i skytteligan med 50 poäng.