Under natten till onsdagen så får Florida Panthers besök av Arizona Coyotes. Här bjuder jag inte bara på ett speltips utan nämligen fyra stycken. Årets första NHL-rek från mig här ni har!

 

Matthew Tkachuk

Före detta Calgary-stjärnan fortsätter att imponera i Florida. 25-åringen har redan skrapat ihop 43 poäng och leder därmed överlägset lagets internliga.

Tkachuk toppar inte bara poängtabellen i Florida utan också SOT-tabellen. 128 SOT efter 35 matcher gör honom till klubbens i skrivande stund skottgladaste spelare.

  • SOT = Shots on target

 

Speltips

Florida-fansen har all rätt att vara besvikna på sitt lag. Med tanke på fjolsäsongens prestation och truppen man har i år så är 13:e placeringen i eastern under all kritik, speciellt efter 38 spelade matcher. Nattens hemmamatch mot Arizona Coyotes ska man absolut vinna men enligt mig finns det inget spelvärde på raka ettan. Främst för det på tok för låga oddset men också för att Arizona Coyotes spelat bra senaste tiden. Istället ger jag förtroendet till lagets poängkung!

Jag tror stenhårt på att den skottglada Tkachuk fixar minst tre skott på mål under nattens match mot Arizona. Det är också rimligt att sifforna kan sticka iväg ordentlig när man möter ett lag som Arizona och därför måste bara de högre linorna testas!

Huvudspelet blir Matthew Tkachuk Över 2.5 SOT till oddset 1.52 som får 4 units på sig. Extraspelen följer nedan. Alla fyra spelen finns och liras hos Betsson. Se bild längst ner om du är osäker på spelen.

Extraspel

  • Över 3.5 SOT = 2 units
  • Över 4.5 SOT = 1 units
  • Över 5.5 SOT = 0.5 units

 

Spelen