På söndag väntar även toppmatchen mellan Manchester City och Arsenal som drabbar samman på Etihad. Denna match kan påverka titelracet rejält beroende på hur den slutar vilket innebär att det är otroligt mycket som står på spel. 

 

Manchester City

Man Citys fina form fortsätter att hålla i sig och man är nu obesegrade i hela 22 raka matcher där 19 av dom varit vinster. Nu väntar en väldigt tuff match med mycket på spel när man tar emot serieledaren Arsenal hemma på Etihad. Eftersom att City ligger ett poäng bakom både Arsenal och Liverpool inför helgen så är detta en match som City bör gå för att vinna. Givetvis vill man i första hand inte förlora vilket kan såra City rejält i titelracet.

 

Arsenal

Arsenal är också i fin form med deras fyra raka vinster och nio på deras 10 senaste. Men här gäller det att man har en riktigt bra dag för att inte komma hem utan poäng. Man har historiskt, som de flesta lagen, haft det väldigt tufft på Etihad och har nu förlorat åtta raka matcher där. I dagsläget så har dock Arsenal alla förutsättningar för att kunna ta minst ett poäng men det kommer som sagt krävas en hel del från deras sida.

 

Speltips

Här väljer jag sida och ställer mig med hemmalaget som jag tror fortsätter att vara obesegrade även efter denna match. Man har som sagt vunnit åtta raka matcher mot Arsenal på Etihad och har fortfarande inte förlorat på Etihad den här säsongen. Speltipset här blir 1X och Man City får flest hörnor (3-vägshandicap startar 2-0) till 1.68 hos Nya Expekt.

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.