På mina 13 senaste rekar så har 12 rättats med grönt. Det är alltså med en strålande form som vi tar oss an Nyårsafton och årets sista fotbollsrek! Spelbolagen bjuder på edge i spanska La Liga när Valencia och Espanyol drabbar samman. Denna får man inte missa!

 

Hörnstarka

Hörnstarka, ja det är precis vad Espanyol är. Efter lagets 18 matcher så är det inte många klubbar i ligan som har ett bättre hörnfacit. Det är faktiskt bara Real Madrid, Atl. Madrid, Barcelona och Ath. Bilbao som besökt hörnflaggan mer. Med hörnsnittet 5.28 är man alltså ligans femte hörnstarkaste lag.

På bortaplan är Espanyol något starkare när det kommer till hörnor. Faktum är att det bara är Real Sociedad och Ath. Bilbao som slår snittet 5.33.

 

Speltips

Här har jag valt att lägga all fokus på hörnmarknaden hos gästerna. Enligt mig gör oddsmakarna bort sig när dem sätter en så låg hörnlina med spelvärde hos Espanyol. Att få oddset 1.72 på minst 4 hörnor är på tok för högt och det finns därför edge här!

Min sista fotbollsrek för 2021 blir Espanyol Över 3.5 Hörnor. Spelet klickas hos Betsson som har spelet till klart högst odds, 1.72!