Innan vi korkar upp och firar in det nya året så ska vi spana NHL och en av ligans sista matcher för 2021. Det är 19-matchen mellan New Jersey Devils och Edmonton Oilers som bjuder på bäst spelvärde i form av ett skottspel!

 

Leon Draisaitl:

Den tyska superstjärnan fortsätter att producera poäng för sitt Edmonton Oilers. Tillsammans med lagkamraten Connor McDavid är man i särklass Edmontons mest tongivande spelare. Superduon hittar varandra i princip varje match och skapar lägen som inte är normala. Under lagets senaste match blev superduon de tvåa första spelarna den här säsongen att nå 50-strecket i skytteligan i NHL.

Att tränare David Tippet ger Leon Draisaitl mycket speltid är förståeligt. 26-åringen får också mycket speltid i spelformen powerplay.

 

Speltips:

Utöver Draisaitls tunga poängsiffror så ligger han även i framkant när det kommer till SOT (skott på mål). Med 101 SOT efter 30 matcher så är det bara lagkaptenen Connor McDavid som är skottgladare.

Här synar jag ett spel på Draisaitl. Med tanke på att han får mycket speltid, är lagets spelare med mest istid i powerplay och snittar 3.36 SOT per match så är spelvalet solklart.

Nyårsaftons sista rek och årets sista hockeylirr blir därför Leon Draisaitl Över 2.5 SOT till oddset 1.5o hos LeoVegas. Tillräckligt bra värde för 3 units!

 

 

Detta var allt för mig 2021! Stort tack för resan vi gjort tillsammans det här året och för alla oslagbara minnen vi fyllt på med.

Gott Nytt År på er!

// Niklas