Ikväll vankas det Londonderby på Tottenham Hotspur Stadium där Tottenham krigar om CL platserna & Brentford kämpar på i undre halvan av tabellen. Båda lagen med bortfall i trupperna pga landslagsuppdrag & skador. Jag skippar vinnarmarknaden & väljer att fokusera på en spelare i Brentford, närmare bestämt Vitaly Janelt.

 

Tottenham

Tottenham som inledde ligaspelet urstarkt har på senare tid blandat & gett. Detta är främst på grund av bortfall så som långtidsskadade Maddison & en hel del småskador/avstängningar på nyckelspelare. Inför kvällens match så är dock Maddison tillbaka i truppen men Spurs saknar fortfarande viktiga kuggar i startelvan i form av Sarr, Bissouma & Son som är iväg med på landslagsuppdrag. Lägg därtill skadade Lo Celso & Solomon. Trots detta så har dom en bred trupp & spelar med oerhört mycket fart, aggressivitet & stort bollinnehav vilket är väldigt roligt att se som neutral. Tottenham blir extremt mycket tacklade, på grund av deras offensiva spelstil med mycket bollinnehav. De snittar 20.52 tacklingar mot sig, näst flest i ligan. Detta öppnar upp för ett fint tacklingsspel.

 

Brentford

Brentford har spelat uselt under senaste tiden. Dom tappade Toney halva säsongen på grund av avstängning, då axlade Mbeumo rollen bra men blev skadad i början av December & är det fortfarande. Men positiva nyheter för Brentford är att Toney är tillbaka & skrev in sig i målprotokollet efter endast 19 minuter, där Brentford tog sin första trepoängare efter fem raka förluster i ligan. Kanske är detta vändningen? Brentford spelar med mindre boll & ligger på kontringar, vilket gör att dom tacklas en hel del. 19,5 tacklingar snittar dom på bortaplan vilket gör dom till tredje bästa tacklingslaget på bortagräs i hela ligan.

 

Speltips

Janelt är en favorit av Thomas Franke & har spelat tredje mest i laget, därmed blir han sällan utbytt. Han snittar 1.7 tacklingar, men kikar vi på bortaplan så ökar snittet till höga 2.4 & han löser spelet i 10/11 bortamatcher i ligan & de inhemska cuperna. Mitt spel blir således Vitaly Janelt 2+ tacklingar till 1.77 hos Betinia.

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.