Vi inleder den nya veckan med tisdagens SHL-rek från Be-Ge Hockey Center. Formstarka och framförallt målglada Oskarshamn får besök av ett formsvagt Frölunda och här är spelvalet självkart!

 

Formen talar

Oskarshamn fortsätter att plocka poäng och således klättra i tabellställningen. Formen hos laget är bra, speciellt om vi ser till de två senaste matcherna där man imponerat stort. Man avslutade förra veckan med att först krossa Örebro på bortais med 5-1 under torsdagen. Två dagar senare, under lördagen så var det dags igen och detta under Smålandsderbyt mot ingen mindre än topplaget Växjö Lakers. Ett återigen lysande offensivspel kombinerat med ett fantastiskt målvaktsspel från Tim Juel resulterade med 6-1.

Annat är det för Roger Rönnberg och hans Frölunda som under helgen fyllde på med en ny förlust. Visserligen att motståndet inte varit av den lättare klassen om vi ser till de fem senaste men fortfarande, en vinst på de fem senaste är allt annat än godkänt. Lägg därtill att man endast gjort 12 mål och släppt in 18 under dessa matcher.

 

Speltips

Även om det inte är med jätte mycket så är Frölunda fortfarande det bättre laget på pappret. Formen säger dock något helt annat och det är inget snack om att Oskarshamn förtjänar favoritskapet under tisdagen. En vinnarspel är dock inte aktuellt utan istället riktar vi blickarna mot målmarknaden där hemmalaget stortrivs!

Säsongens 122 mål framåt gör Oskarshamn till ligans andra bästa lag vad gäller att producera mål. Detta tillsammans med lagens formskillnad och hemmafördelen gör spelvalet självklart. Tisdagens speltips blir IK Oskarshamn Över 2.5 mål till grymt fina 1.62 hos ComeOn. Riktigt bra spelvärde och därför investeras 4 units.

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.