På lördag ska även de regerande mästarna till Wolverhampton för att ta sig an Wolves på bortaplan. Man City som går för den sjunde raka vinsten i ligan medan hemmalaget har börjat tungt och bara har fyra poäng efter sex matcher.

 

Wolves

Hemmalagets svaga form fortsätter efter att man igår slogs ut ur Carabao Cup av Championship-laget Ipswich. 3-2 förlorade man med vilket givetvis inte var bra för Wolves självförtroende, speciellt inte inför matchen man har på lördag. Nu har man förlorat tre av sina fyra senaste matcher och man lär inte ta några poäng mot City i helgen.

 

Manchester City

Gästerna sitter fortfarande på toppen av tabellen med sina sex av sex vinster och det mesta tyder på att det blir en sjunde på lördag. City spelar idag mot Newcastle i Carabao Cup och Pep lär rotera en del på startelvan då ligaspelet är en högre prioritering. Mot just Wolves har man ett riktigt bra facit och har vunnit de sex senaste inbördes mötena där man dessutom gjort hela 19 mål och bara släppt in tre.

 

Speltips

Inför denna match väljer jag att bygga ihop ett spel som suttit i sex raka inbördes möten samt i fem av Citys sex ligamatcher. Speltipset blir att City vinner och att det blir över 7.5 hörnor i matchen till 1.66 hos No Account Bet.

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.