Sista matchen ut på lördagen i Premier League är toppmatchen mellan Tottenham och Liverpool. Inför matchen skiljer det två poäng mellan lagen med Liverpool på 16 och Tottenham på 14. Viktiga poäng på spel på Tottenham Hotspur Stadium!

 

Tottenham

Hemmalaget är fortfarande obesegrade i ligaspelet med nye tränaren Postecoglou. Senast tog man poäng mot Arsenal på bortaplan vilket var riktigt imponerande och nu väntar ännu en tuff match för Tottenhams del. Men med tanke på att man lyckats göra två mål mot både Man United och Liverpool så har man absolut chans att såra Liverpool.

 

Liverpool

Liverpools starka start på säsongen fortsätter och senast igår slog man Leicester i Carabao Cup med 3-1. Klopp roterade en hel del på startelvan och det gjorde han rätt i med tanke på vad som väntar på lördag. Man har nu sju raka vinster inför denna match och formen är så bra den kan bli. Liverpool står som favorit att vinna med all rätt.

 

Speltips

Svårtippad match på förhand med två formstarka lag som drabbas samman. Liverpool är dock i mina ögon snäppet bättre men med bortaplan mot ett Tottenham som har flyt just nu kan det bli tufft. Jag väljer att fokusera på Darwin Nunez som har varit i bra form på sistone. Speltipset blir Nunez över 0.5 skott på mål till 1.55 hos SpeedyBet.

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.