På lördag bjuds det på en hel del matcher i Premier League och fokuset läggs på Manchester United som tar sig an Crystal Palace. Lagen möttes senast igår i Carabao Cup där Man United körde över Palace och vann med 3-0. Nu är det i ligaspelet man möts med tre viktiga poäng på spel!

 

Manchester United

United har nu två raka vinster efter att man slog just Palace igår i Carabao Cup med 3-0. Matchen innan det tog man tre viktiga poäng i ligaspelet mot Burnley som man slog med 0-1. Inför matchen är man återigen favorit att vinna och med all rätt, Man United hade inte sitt bästa lag och slog ändå Palace utan vidare problem. Dock hade inte Palace heller sitt bästa lag men jag har svårt att tro att Palace tar poäng på lördag.

 

Crystal Palace

Palace såg riktigt svaga ut igår och kanske kommer man göra det bättre på lördag med sitt bästa lag. Men då ska vi också komma ihåg att Man United kommer att ställa upp med sitt bästa lag, vilket man inte hade igår. Palace kommer från ett kryss mot Fulham i sin senaste ligamatch och innan det blev det förlust mot Aston Villa.

 

Speltips

Det mesta tyder på att Man United vinner på lördagen precis som man gjorde igår, kanske inte med samma marginal men har svårt att se något annat utfall. Speltipset blir alltså att Man United vinner till 1.60 hos SpeedyBet.

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.