Efter gårdens succéspel så vore det allt annat än fel än att inte fortsätta med Champions League-kvalet! Återigen så bjuds det på tre matcher från kvalet och denna afton ligger vårt fokus på mötet mellan AEK och Antwerp.

 

Fokus på hemmalaget

Trots det röda kortet för Antwerp tidigt in på andra halvlek så lyckades man ändå stå emot den tunga pressen från AEK. Den tidiga 1-0-ledningen från ingen mindre än Vincent Janssen räckte med andra ord för att koppla greppet om kvalfinalen som nu går in sin andra och avgörande runda under onsdagskvällen. Men denna gång med AEK som spelar framför hemmafansen.

Likt gårdagens rek där Molde i princip var i samma sits som AEK nu är, så råder det ingen tvekan om vilken spelmarknad som är av störst intresse här. Självklart är det hörnor som gäller och detta med ett spel på AEK.

 

Speltips

Inte nog med att AEK fixade 11 hörnor senast (röda kortet i åtanke) utan nu startar man också med ett ettmålsunderläge. Lägg därtill att man nu också har hemmafansen i ryggen. Med det sagt, så ska minst sex hörnor för hemmalaget inte vara några problem.

Onsdagens speltips blir därför Antal hörnor för AEK: Över 5.5 till oddset 1.61 hos Nya Expekt.

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.