På söndagen ska även Mjällby ta emot Djurgården där båda lagen är ute efter poäng. Mjällby kommer med en vinst i bagaget till denna match medan Djurgården förlorat sina två senaste matcher, senast igår förlorade man första matchen i Conference League kvalet.

 

Mjällby AIF

Mjällby kommer till matchen i god form då man bara förlorat en av sina fyra senaste matcher där man dessutom vann mot Malmö för tre omgångar sedan. Senast så vann man mot Sirius med 2-3 och sitter nu på 8:e plats med 22 inspelade poäng. Man förlorade mot just Djurgården i första mötet denna säsong med 2-0 och kommer nu vara ute efter revansch.

 

Djurgårdens IF

Djurgården förlorade igår i deras första match i Conference League kvalet med 1-2 och har nu en tung uppförsbacke i returmötet. Men innan det ska man möta Mjällby på bortaplan och försöka studsa tillbaka efter den tunga förlusten man åkte på mot Elfsborg där man förlorade med hela 0-4. 

 

Speltips

Trots att Djurgården kommer till matchen med två raka förluster så väljer jag att ställa mig med dom inför matchen. Man vann mot Mjällby tidigare denna säsong med 2-0 på hemmaplan och jag tror man får med sig minst ett poäng på söndag. Speltipset blir X2 och under 3.5 mål i matchen till 1.64 hos SpeedyBet.

Klicka på bilden för att hämta bonusen.