Andra matchen som väntar imorgon är mellan Spanien och Georgien som lyckades ta sig vidare till slutspelet efter en imponerande vinst mot Portugal i den sista omgången. Här är det inget snack om saken om att Spanien är stora favoriter att vinna och gå vidare, vilket man bör göra utan vidare problem!

 

Spanien

Spanien var det enda laget som vann samtliga gruppspelsmatcher och det gjorde man utan att släppa in ett enda mål dessutom. Nu väntar en, på förhand, väldigt enkel åttondelsfinal mot ett Georgien som oväntat tog sig vidare till slutspelet. Här ska man vinna utan vidare problem.

 

Georgien

Georgien slutade 3:a i deras grupp vilket var starkt gjort och tog sig vidare som en av dom bästa 3:orna. Man började svagt men vann sedan den sista gruppspelsmatchen mot ett Portugal som redan hade vunnit gruppen. Detta är Georgiens första EM någonsin vilket gör detta till en enorm bedrift.

 

Speltips

Här väljer jag sida och ställer mig med den solklara favoriten Spanien. Georgien gjorde det bra mot Portugal men nu är vi inne i slutspelsfasen och här kommer Spanien inte göra några misstag. Speltipset här blir Spanien över 16.5 skott och Spanien får flest hörnor (3-vägshandicap startar 0-2) till 1.50 hos Nya Expekt.

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.