Det börjar att dra ihop sig när vi går in på slutspurten av åttondelsfinalerna i NHL. Den spännande matchserien mellan Tampa Bay Lightning och Toronto Maple Leafs fortsätter under natten till söndag. Här måste hemmalaget vinna, annars är säsongen över!

 

Speltips

Tampa Bay har återigen kniven mot strupen, men denna gång med hemmafansen i ryggen, något som man inte hade senast. En klart svårrekad match när det kommer till vinnarspel och även fast jag håller något hårdare om en Tampa-vinst så väljer jag att hålla mig borta från marknaden.

Faktum är att det finns en annan spelmarknad med betydligt bättre förutsättningar, nämligen skottmarknaden. Att hemmalagets skottglada kapten återigen noteras för minst 3 skott på mål är det mycket som talar för. Inte minst för att man måste vinna utan också för att han fixat 3 skott på mål under de två senaste matcherna. Lägg därtill att Stamkos noterats för minst 3 skott på mål i 3/5 matcher denna serie.

Stamkos får förtroendet och söndagens speltips blir därför Antal skott på mål av Steven Stamkos: Över 2.5 till oddset 1.64 hos No Account Bet.

 

Klicka på bilden för att ta del av bonusen.