Toppmatch på söndagen när Liverpool tar sig an Tottenham hemma på Anfield där viktiga poäng står på spel. Båda lagen är med i kampen om att sluta topp fyra och inför matchen har Liverpool sju poäng upp till fjärde plats medan Tottenham har sex. Tajt är det med andra ord och denna match kan verkligen bli indirekt avgörande!

 

Liverpool

Hemmalaget kommer till matchen som stora favoriter, mycket på grund av Tottenhams form inför matchen. Men på Anfield är det inte så oväntat att man förväntas vinna denna match, speciellt med tanke på hur viktig den är i striden om topp fyra. Liverpool kommer med tre raka vinster i bagaget och är dessutom obesegrade i sina fem senaste matcher där man bland annat kryssat mot både Chelsea och Arsenal. Man har dessutom tillbaka Luis Diaz som nu hoppat in i tre raka matcher så kanske är han redo att starta nu, det återstår att se.

 

Tottenham

Gästerna kryssade i sin senaste match mot Man United vilket var otroligt viktigt efter att man hamnade i ett 0-2 underläge efter 44 minuter. Men i andra halvlek var man betydligt bättre och i slutändan så förtjänade man ett poäng. Nu väntar åter en tuff match, denna gång på bortaplan mot ett formstarkt Liverpool. Man torskade mot Liverpool på hemmaplan tidigare denna säsong med 1-2 och har inte vunnit mot dom på sex raka matcher där fyra av dom varit förluster. Inte mycket som pekar mot att Tottenham får med sig poäng denna gång.

 

Speltipset

Hemmalaget är i betydligt bättre form än Tottenham och på Anfield så har man vunnit fyra av de sex senaste mot Tottenham och inte förlorat på sex raka matcher mot dom. Liverpool måste dessutom vinna för att klättra förbi dom i tabellen och det kommer man att gå för. Speltipset blir 1X, Liverpool flest hörnor (3-vägshandicap 1-0) och att det blir under 5.5 mål i matchen till 1.58 hos Expekt.

Alla nya kunder får upp till 1500 kr i gratisspel. Klicka på bilden för att hämta ditt!