Nottingham vänder hem till City Ground för att ta emot Crystal Palace efter man nästan inte spelat hemma på en månad tid. Ett Nottingham som måste börja ta poäng för att hålla sig kvar, speciellt efter senaste poängavdraget där dom trilla ner på en 18:e plats.

 

Nottingham Forest

Det är en tung period för Forest där man endast lyckats ta en trepoängare på sina nio senaste matcher. Tidigare i Mars så kom där besked att Nottingham får fyra poäng avdrag för FFP brott därmed så droppa dom ett par platser & ligger nu på nedflyttningsplatser vilket gör denna matchen ännu viktigare. Nottingham har gjort mål i 10/12 senaste matcherna men klarar inte hålla tätt bakåt vilket jag tror även kommer ske i denna matchen. Truppen ser bra ut & ett stort plus är att många spelare i Nottingham inte har varit iväg på landslagsäventyr.

 

Crystal Palace

Crystal Palace valde att sparka Roy Hodgson i början av Februari. Oliver Glasner tog över & har hunnit med tre matcher där hans Palace har tagit fyra poäng vilket inte är helt övertygande. De ser ut att spela med lite mer offensiv & det har även resulterat i mål framåt för Glasner & hans gäng. Truppen ser okej ut med en del långtidsskadade.

 

Speltips

Jag tror på en ganska jämn match där båda lagen bör kunna lösa varsitt mål. Generellt så brukar matcherna efter landslagsuppehållet snitta fler mål, där tex båda lagen gjorde mål i 8/10 matcher efter senaste uppehållet. Mitt speltips här blir båda lagen gör mål till 1.86 hos Casumo.

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.