Sist ut på lördagen i Premier League är Brentford och Manchester United som drabbar samman på Gtech Community Stadium. Brentford som haft det riktigt tufft på sistone är nu bara fem poäng över nedflyttningsstrecket vilket innebär att detta är en match man inte får förlora. Gästerna jagar Europaspel och ligger inför helgen sex poäng bakom Tottenham och 5:e platsen. Mycket på spel!

 

Brentford

Det går tungt för Brentford just nu då man radat upp fem förluster på deras sex senaste matcher och har nu som sagt bara fem poäng ner till nedflyttningsstrecket. På lördag väntar ingen lätt match men en sak som är positiv för hemmalaget är att Man United är det enda topp sex laget man har kvar att möta. Dock så är ingen match i Premier League vidare “enkel”, men man kan absolut inte klaga över spelschemat man har kvar.

 

Manchester United

Gästerna jagar Europaspel och har sex poäng upp till 5:e platsen inför denna match. Här finns det inget för Man United att hålla igen på utan här är det vinst som gäller. Man United har ett ganska tufft spelschema kvar i ligaspelet och detta är en av matcherna som man bara ska vinna.

 

Speltips

Här riktar jag fokus på antal skott på mål i matchen där det blivit minst 10 skott på mål i Brentfords 9 senaste matcher och i 9 av Man Uniteds 10 senaste. Som sagt så kommer United att gå för vinst här och Brentford på hemmaplan skapar en hel del chanser. Man United har även släppt till otroligt mycket lägen mot sig på sistone samtidigt som man även skapar en hel del framåt. Speltipset här blir alltså över 9.5 skott på mål till 1.62 hos Nya Expekt.

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.