Bournemouth välkomnar Everton i vad som ser ut att kunna bli en ganska jämn match. Jag tror att det kommer bli en fysisk match då båda lagen snittar en hel del frisparkar. Jag tar fokus på Everton.

 

Bournemouth

Bournemouth avslutade sista omgången i ligan innan landslagsuppehållet med att hämta upp 0-3 till 4-3 hemma mot Luton i andra halvlek. Bournemouth är faktiskt ganska vassa på hemmaplan & har endast förlorat två av sina senaste nio hemmamatcher & dessa var dessutom mot giganterna City & Liverpool. Det är ett lag som spelar fartfyllt & offensiv fotboll på hemmaplan där man även är väldigt fysiska. De snittar faktiskt flest frisparkar i hela ligan på hemmaplan, men får även en del med sig pga sitt fartfyllda spel & tekniska yttrar. Truppen ser bra ut & man lär vilja avsluta ligan starkt.

 

Everton

Everton har fått poängavdrag, mer poängavdrag & sedan fått tillbaka poäng igen vilket gör det till en väldigt tuff säsong för Everton. På grund av detta så hittar vi Everton på en sextonde plats med endast fyra poäng till nedflyttning. Everton är likt Bournemouth ett fysiskt lag som snittar fjärde flest frisparkar på bortaplan med snitt på 12.71 per match. Truppen ser bra ut & något som gynnar vårt spel är att mittfältaren Gueye är tillbaka i truppen.

 

Speltips

Två av ligans mest frisparksglada lag ställs mot varandra & vi har fått en relativ låg lina på Everton som vi hugger. Mitt spel blir Everton över 10.5 regelbrott till 1.75 hos Coolbet.

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.