Under natten till onsdagen riktar vi blickarna mot NHL och matchen i Rogers Arena där formstarka Canucks får besök av ett svajigt Capitals. Mycket talar för att de blåkläddas segersvit fortsätter men ännu mer för att man gör ett x antal mål!

 

Inte bara formskillnad

Elias Pettersson och hans Canucks fortsätter att imponera och man har nu vunnit fem av sina sex senaste matcher. Värt att notera är att två av vinsterna varit mot topplagen Colorado Avalanche och Vegas Golden Knights.

Det blåklädda mår med andra ord väldigt bra, speciellt offensiven som bokstavligt talat vräkt in mål senaste tiden. 21 gjorda mål under de fem senaste matcherna är det bara Seattle Kraken och Detroit Red Wings som slår.

Annat är det för Ovechkin och hans skadedrabbade Capitals som fortsätter att spela svajigt och släpper in mycket mål. Formen på bortais ska vi knappt prata om – fem raka förluster och totalt 24 insläppta mål.

 

Speltips

Ett vinnarspel på Canucks är absolut inte tokigt men ett överspel i form av ett målspel känns på förhand ännu bättre. Onsdagens speltips blir därför Vancouver Canucks Över 2.5 mål till oddset 1.60 hos ComeOn. 3 units investeras.

 

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.