På söndag har vi tre matcher i Premier League framför oss där en av dom är mellan Liverpool och Aston Villa. Liverpool som tog tre viktiga poäng senast efter att ha fått en man utvisad mot Newcastle men lyckades ändå vända matchen och vinna med 1-2. Aston Villa tog sin andra raka seger mot Burnley med 1-3.

 

Liverpool

Hemmalaget kommer att bli utan Virgil Van Dijk som blev utvisad mot Newcastle senast. Inget snack om saken om att han är en viktig spelare för Liverpool, speciellt för deras defensiv. Men på hemmaborg så bör man kunna ta minst ett poäng mot söndagens motståndare Aston Villa.

 

Aston Villa

Gästerna kommer till matchen i god form då man tog sin andra raka vinst i ligaspelet senast mot Burnley. Man har en målskillnad på 7-1 i sina två senaste matcher och har dessutom sett riktigt vassa ut. Men nu tar man sig an ett betydligt bättre lag än sina två senaste motståndare och detta kommer bli en tuff match för dom. På Anfield har man inte vunnit sedan 2014 och man har dessutom förlorat fem av de sex senaste mot Liverpool.

 

Speltips

Trots att Liverpool blir utan Van Dijk så tror jag att man kommer få med sig minst en poäng på söndag. Bortsett från att man har ett strålande facit mot just Aston Villa så har man även hemmaplan där man är extra stark. Speltipset blir 1X och Liverpool flest hörnor till 1.68 hos No Account Bet.

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.