Även på måndag har vi två stycken matcher i Allsvenskan där jag lägger fokuset på Elfsborg som tar emot Hammarby. Elfsborg ligger på andra plats inför matchen och är obesegrade sedan den första omgången när man förlorade sin enda match hittills. Hemmalaget kommer till matchen som klara favoriter med all rätt!

 

Elfsborg

Två i tabellen alltså efter 12 spelade matcher och inför helgen är man bara två poäng bakom serieledaren Malmö FF. Malmö lär inte tappa poäng mot Sirius på hemmaplan så Elfsborg kommer nog också behöva ta poäng på måndag för att hänga med i toppen. Man är som sagt obesegrade i 11 raka matcher och vann dessutom sin träningsmatch som spelades den 22:a juni med hela 6-1 mot Varbergs. 

 

Hammarby

Gästerna vann också sin träningsmatch som spelades under uppehållet med 4-1 mot IK Sirius. Inför matchen är man stora underdogs och står till hela 5.40 gånger pengarna på Expekt. Man har bara vunnit en av sina fem senaste matcher i ligaspelet och har därmed halkat ner i tabellen till en 9:e plats.

 

Speltips

Jag väljer sida inför denna match och ställer mig med hemmalaget som ska kunna ta tre pinnar på hemmaplan mot ett formsvagt Hammarby. Speltipset blir alltså att Elfsborg vinner matchen till 1.66 hos Expekt.

Alla nya kunder får upp till 1500 kr i gratisspel. Klicka på bilden för att hämta ditt!