Speltips

På lördag fortsätter vi att grotta ner oss i de mindre ligorna. Här har jag spanat in ligan Super League i Kina och matchen Shanghai Port – Chengdu Rongcheng. Det är ligans två målrikaste lag som ska göra upp på Shanghai Stadium denna lördagsförmiddag. Nu när det är ligans bästa offensiv ställs mot varandra här talar det för en målfest. Vi spelar Över 2.5 mål i matchen till oddset 1.90 hos Betsson.

 

Shanghai Port

Serieledarna är fortfarande obesegrade efter 10 spelade omgångar där man har den fina raden 8-2-0 och målskillnad 19:7. Ett målsnitt på 1,9 mål per match gör att man är ligans målgladaste lag med Lei Wu i spetsen som leder skytteligan med sin 7 fullträffar. I truppen finns det även några kända namn som brassen Oscar som tidigare tillbringat flera säsonger i den Engelska klubben Chelsea.

 

Chengdu Rongcheng

Ligatvåan kommer också de obesegrade till dagens toppmöte med raden 5-5-0 och målskillnad 18:12. Man har för tillfället ligans näst bästa offensiv där målsnittet ligger på 1.8 mål per match. Här har man en bra bredd när det gäller målskyttet. Totalt är det 4 spelare i truppen som sitter på 4 mål gjorda under dessa 10 ligamatcher.

 

Klicka på bilden för att spela spelet och få 500 kr extra att spela för.