Vi har även en cupfinal i Tyskland som ska avgöras där Leipzig och Eintracht Frankfurt möts i DFP-pokal finalen. Leipzig kommer till matchen som ganska stora favoriter att vinna och med all rätt med tanke på formen man är i. Men Eintracht har varit starka mot just Leipzig på sistone och har bara förlorat en av dom åtta senaste matcherna mot Leipzig. Känslan är att det kan gå hur som i denna final!

 

Leipzig

Leipzig avslutade ligaspelet starkt efter att man var utanför topp fyra platserna ganska länge. Men efter fem raka vinster och sju på deras åtta senaste i ligan så klättrade man upp i tabellen och slutade på en 3:e plats bakom Dortmund och Bayern. Inför denna final mot Eintracht är man som sagt favorit till att vinna och med forman man är i så har man goda chanser att vinna guld på lördag.

 

Eintracht Frankfurt

Eintracht kommer till matchen som underdogs men har som sagt varit starka mot just Leipzig på sistone. Bara en förlust på de åtta senaste inbördes mötena där man dessutom vunnit tre av dom. Och inför matchen på lördag är man precis som Leipzig i god form då man är obesegrade i fem av deras sex senaste matcher. Eintracht kan absolut ge Leipzig en tuff match på lördag.

 

Speltips

Spännande cupfinal mellan två formstarka lag men inför matchen måste jag ställa mig med Leipzig som verkligen sett starka ut på sistone. Man har fem raka vinster inför matchen och även en Nkunku som är i fin form och som verkligen kan vara skillnaden på lördag. Speltipset blir 1X, under 5.5 mål och under 11.5 hörnor i matchen till 1.63 hos Expekt.

Alla nya kunder får upp till 1500 kr i gratisspel. Klicka på bilden för att hämta ditt!