Säsongen börjar närma sig sitt slut och i England är det en match kvar att spela där de två Manchester lagen ska göra upp i FA-cup finalen. Man United har chans att vinna deras andra titel för säsongen precis som Man City som dessutom i så fall tar steget närmare trippeln. Spännande final på Wembley!

 

Manchester City

City vann som vi vet ligan i år och har nu chans att vinna ännu en titel vilket innebär att man har chans att vinna trippeln ifall att man då även vinner mot Inter i CL finalen. Inför mötet är man givna favoriter vilket inte är oväntat med tanke på hur bra man varit på sistone. I deras sista ligamatch för säsongen så kunde Pep vila en hel del startspelare inför finalen på lördag vilket såklart är en fördel. 

 

Manchester United

Rivalen Man United har inte bara chans att vinna deras andra titel för säsongen, utan även chans att stoppa Man City redan nu från att vinna trippeln. Givetvis kommer det ge lite extra motivation till spelarna och jag tror verkligen att man kan göra det jobbigt för Man City. Man vann sist man möttes med 2-1 och har dessutom fyra raka vinster inför denna viktiga match.

 

Speltips

Spännande final väntar mellan Manchester lagen och det är väldigt svårt att gå mot Man City inför mötet. Man är nog det bästa laget i världen just nu och trots att jag tror Man United har snäppet godare chanser än vad oddsen säger, så tror jag samtidigt att Man City kommer vara det bättre laget på lördag. Speltipset blir 1X, City flest hörnor och under 5.5 mål i matchen till 1.66 hos Expekt.

Alla nya kunder får upp till 1500 kr i gratisspel. Klicka på bilden för att hämta ditt!