På onsdagen är det dags för Man City att försöka ta tre nya viktiga poäng när man tar emot ett desperat West Ham på hemmaborg. Det blev jämnare än vad jag trodde i Citys senaste match mot Fulham där man “bara” vann med 1-2. Denna gång på hemmaplan tror jag att marginalen blir större och det blir troligtvis en tredje rak förlust för West Ham. 

 

Manchester City

I skrivande stund är det City som leder ligan efter att man vann sin match mot Fulham. Man har dessutom en hängmatch kvar att spela vilket innebär att man vid lika antal spelade matcher, som bäst kan ha en fyra poängs ledning över Arsenal. Men en match i taget är det för Pep och hans City och på onsdag väntar ett ganska svagt motstånd där man såklart står som givna favoriter.

 

West Ham

Gästerna kommer till denna tuffa match med två raka nederlag i bagaget, först mot Liverpool med 1-2 och senast mot Crystal Palace där man förlorade med 4-3. Det innebär att man inför matchen har fyra poäng ner till strecket, dock har man en match mindre spelad än samtliga lag under sig vilket är en lättnad för West Ham då man inte bör räkna med poäng på onsdag. 

 

Speltips

Erling löste spelet i Citys senaste match men denna gång står han bara till 1.45 gånger pengarna på att göra mål vilket inte känns vidare spelvärt. Istället bygger jag ihop ett spel som suttit i 2 av de 3 senaste inbördes mötena. Speltipset blir att City vinner, får flest hörnor, under 5.5 mål i matchen och under 4.5 kort i matchen till 1.73 hos Expekt.

Alla nya kunder får upp till 1500 kr i gratisspel. Klicka på bilden för att hämta ditt!