Speltips

Måndagens speltips kommer från Italienska Serie A där Zlatans Milan tar emot bortasvaga Bologna på San Siro. Här är det Milan som jagar Scudetton och just nu har man det i sina egna händer. Man leder ligan med sina 66 poäng och det är 3 poäng före Napoli. Bologna kommer med usel bortaform med 3 förluster på de 4 senaste. Dessutom ligger man på ingenmansland i ligan. Vi spelar -1 Milan till bästa odds hos Unibet.

 

Milan

Laget toppar Serie A med 66 poäng och raden 20-6-4. Med bara 8 omgångar kvar av ligan så har man Scudetton i sina egna händer. Napoli ligger dock tätt bakom i ligan med endast 3 poäng ifrån. Milan har några tuffa matcher i slutet av säsongen så en vinst mot bortasvaga Bologna är ett måste på Måndag. Laget kommer till matchen med 3 raka vinster i bagaget där man dessutom har hållit nollan i alla tre. Formen och försvaret är alltså inget att klaga över. Mot just Bologna har man tidigare haft det lätt mot där man gått ur segrande i 6 raka möten. Får vi se 7e raka på Måndag?

 

Bologna:

Klubben från norra Italien hittas på en 13e plats i ligan där man just nu ligger i ingenmansland. 12 poäng före nedflyttningsstrecket och 18 poäng ifrån avancemang till EL kommande säsong. Självklart finns det fortfarande poäng att hämta av det som återstår från ligan men jag tror inte man kommer gå in 100% mot Milan på Måndag. Bologna är även ruskigt dåliga på bortaplan och är ett av de sämre lagen i hela ligan. 4 förluster och 1 oavgjord på de 5 senaste säger en del.