Torsdagskvällen bjuder på full omgång i SHL med sju härliga matcher. Mitt fokus kommer att ligga på matchen på Hovet där Djurgården tar emot Färjestad. Fortsätter Stockholmslaget att plocka poäng eller sätter Färjestad stopp för vinstraden?

 

Het målmarknad:

Både Djurgården och Färjestad har blandat och gett den senaste tiden. Men bäst har det ändå gått för Djurgården som efter bortavinsten mot Luleå senast nu har två raka vinster med sig. Fortsätter man såhär tillsammans med att Marcus Sörensen fortsätter att fylla på sitt poängkonto så ska en plats i ingenmanslandet (11:e & 12:e plats) inte vara några problem för gänget!

Färjestad har som sagt något sämre resultat jämfört med Djurgården sett till de fem senaste matcherna. Dock mäktade man med Frölunda under sin senaste match där man imponerande stort. Färjestad vann inte bara med 3-0 utan man satte också stopp för Frölundas starka form på sex raka vinster.

Statistiken är tydlig och oftast när Djurgården och Färjestad drabbas samman så snålas det inte med mål. Lagen har spelat mot varandra tre gånger tidigare under säsongen och då har slutresultaten varit följande: 1-3, 5-3 & 5-4.

 

Speltips:

På förhand ska Färjestad ses som favoriter under torsdagskvällen, men ingen stor viktskillnad! Att spela emot Djurgården hemma på Hovet som dessutom börjat vinna en hel del är inget jag rekommenderar utan istället ska vi spana in målmarknaden som är het mellan dessa lag.

Här är det mycket som talar för ett slutresultat på minst 2-2. Torsdagens speltips blir därför Båda lagen gör minst 2 mål: Ja och liras hos Coolbet som har spelet till högst odds, 1.60!

 

Coolbet-Speltips-Bonus-500kr