Mitt speltips för lördagen hittar vi i Premier League och närmare bestämt matchen i Sheffield. Tabelljumbon ställs mot en tuff uppgift när Aston Villa kommer på besök! Här har jag valt att lägga fokuset på gästerna och detta i form av ett hörnspel.

 

Hörnstarkt bortalag

Ja, det är precis vad Aston Villa är, ett hörnstarkt bortalag. Faktum är att det bara är Arsenal som noterats för ett högre hörnsnitt på bortaplan denna säsong.

Hörnsiffrorna för Aston Villa, eller som fansen säger The Villans, efter säsongens hittills 11 bortamatcher är på totalt 77 stycken. Det ger Aston Villa ett imponerande hörnsnitt på hela 7 hörnor per match. Ett snitt som också lägger grunden för mitt spelval i matchen!

 

Speltips

Som sagt, så ligger fokuset på ett hörnspel signerat av Aston Villa. Mycket talar för att man får med sig minst 3 hörnor innan halvtidsvila. Inte minst för statistiken ovan utan också för att motståndet är tabelljumbon Sheffield.

Lördagens Premier League-speltips blir därför Hörnor i 1:a halvlek – bortalag: Aston Villa över 2 hörnor som finns hos Betfair till oddset 1.60 i skrivande stund. Osäker på hur du hittar spelet? Se nedan.

  1. Klicka på knappen “Rygga spelet hos Betfair“.
  2. Logga in eller registrera ett konto.
  3. Navigera till matchen och välj sedan fliken “Hörnor & Kort”.
  4. Du hittar spelet under kategorin “Hörnor i 1:a halvlek – Bortalag”.

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.