Fredagens speltips kommer från Tjeckiska Extraliga där vi ska spana in mötet mellan tabellsexan Liberec och tabellelvan Mlada Boleslav.

 

Usel form på bortais

Mlada Boleslav fortsätter att rada upp förluster på bortais och bortaformen är minst sagt usel. Senast man vann en bortamatch var i slutet av november vilket betyder att man nu står med hela 9 (!) raka förluster på bortais.

Den usla bortaraden hos de grönklädda bäddar knappast för något bra när man gästar Liberec under fredagskvällen. Ett Liberec som inte bara är det bättre laget på pappret utan som också har spelat riktigt starkt på hemmais den senaste tiden. Vi väljer sida!

 

Speltips

Mycket talar för att Liberec drar det längsta strået och således vinner matchen under fredagen. Mötet som också är säsongens fjärde mellan lagen bör spegla de två senaste matcherna mellan lagen. Inte minst för gästernas svaga bortafacit utan också för att Liberec jagar fjärdeplatsen i tabellen.

Vi väljer sida och fredagens speltips blir raka ettan, Match Odds: Liberec hos SpeedyBet till oddset 1.95. 3 units investeras.