På söndag väntar en toppmatch när Manchester City tar emot Tottenham hemma på Etihad. Båda lagen tappade poäng i den senaste omgången vilket innebär att City nu ligger 2:a i tabellen och Tottenham har halkat ner på 5:e plats. Viktiga poäng på spel här och det mesta pekar mot att City vinner!

 

Manchester City

Man City ledde serien inför förra omgången men efter att man kryssade mot Liverpool på hemmaplan samtidigt som Arsenal vann sin match så halkade man mer på 2:a plats. Efter krysset mot Liverpool senast så har City nu tappat poäng i två raka ligamatcher, dock mot bra motstånd. Nu på söndag väntar ännu ett tufft motstånd i form av Tottenham som dock har haft det väldigt tungt på sistone efter deras starka start på säsongen.

 

Tottenham

Gästerna åkte på deras tredje raka förlust efter att ha gått dom första 10 matcherna obesegrade. Formsvackan började i matchen mot Chelsea där allt som kunde gå fel för Tottenham gjorde det. Det följdes upp av en förlust mot Wolves med 2-1 där Wolves gjorde båda målen efter minut 90. Och nu senast så föll man mot Aston Villa på hemmaplan efter att man började matchen otroligt starkt och borde haft en tvåmålsledning innan Aston Villa hann göra sitt första. Det mesta pekar mot att Tottenhams formsvacka kommer att fortsätta även på söndag.

 

Speltips

Är det nått lag som gjort det bra på sistone mot City så är det Tottenham som vunnit tre av dom fyra senaste inbördes mötena. Men inför denna match på söndag är känslan att man inte kommer lyckas lika bra som man gjort tidigare. Skadelistan är fortfarande lång för Tottenham och med tre raka förluster inför denna så är självförtroendet så lågt det kan bli. Jag väljer att bygga ihop ett spel inför denna match som suttit i tre av dom fyra senaste inbördes mötena på Etihad. Speltipset blir att City vinner, får flest hörnor och att det blir under 6.5 mål i matchen till 1.86 hos No Account Bet.

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.