Det har blivit dags för den andra omgången av gruppspelet i fotbollens finrum, Champions League. Vi börjar med tisdagen där jag valt att lägga fokuset på Grupp B och matchen mellan PSV och Sevilla. Här får gästande Sevilla förtroendet i form av ett hörnspel!

 

Båda lagen jagar en trepoängare

PSV mot Sevilla. En på förhand väldigt öppen och jämn match som verkligen kan sluta hur som helst, speciellt nu när båda lagen har säsongens första Champions League-seger i kikaren. Detta efter att PSV förlorade borta mot Arsenal med 4-0 och Sevilla kryssade hemma mot Lens med slutresultatet 1-1 under omgång 1.

Om vi bortser från Champions League ett tag och istället ser till lagens facit inom ligaspelet så kan vi utan tvekan konstatera att Luuk de Jong och hans PSV inlett säsongen starkast av lagen. Inte nog med deras imponerande målskillnaden på 23:2, man står också som obesegrad efter sju spelade omgångar i Eredivisie. Annat är det för Sevilla i La Liga som inte riktigt har fått en lika bra start på säsongen. Men trots den svaga inledningen med två raka förluster så ser det ut att börja ljusna för Mendilibar och hans manskap. Något som lär behövas inför tisdagens bortamatch mot PSV!

 

Speltips

Matchen är enligt mig väldigt svårrekad när det kommer till ett vinnarspel och det är därför ingen marknad jag rör. Visst att PSV ser intressanta ut, men att underskatta spanjorerna är inget jag tänker göra. Däremot finns det en annan spelmarknad som är intressant, väldigt intressant dessutom. Detta är hörnmarknaden med ett spel på Sevilla.

Inte nog med att Sevilla noterades för 9 hörnor under omgång 1 mot Lens, man snittar också 5.86 per match inom ligaspelet. Detta tillsammans med att jag förväntar mig att tisdagens match blir en jämn sådan gör spelvalet självklart!

Tisdagens speltips från PSV mot Sevilla blir Antal hörnor för Sevilla: Över 3.5 till oddset 1.68 hos Nya Expekt! 3 units investeras.

 

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.