Speltips

Tisdagens speltips kommer från Premier League och omgång 19 i ligan. Under tisdagskvällen är det ett toppmöte som ska äga rum. Det är matchen mellan tabellettan Arsenal som tar emot tabell 3an Newcastle hemma i Emirates Stadium. På förhand en ganska öppenmatch då båda lagen är inne i en grym form. Här har jag istället fokuserat mig in på Arsenal spelaren Gabriel Martinelli som man satt en schyst lina på denna afton. Killen snittar strax över 1 skott på mål per match denna säsong och här får vi linan över 0.5. Mitt spel blir därför Över 0.5 skott på mål (Martinelli, Gabriel) till oddset 1.60.

 

Arsenal

Pånyttfödda Arsenal har verkligen imponerat denna säsong och efter 18 omgångar toppar man PL med raden 14-1-1 och målskillnad 40:14. Man avsluta förra året med en 2-4 bortaseger mot Brighton där Saka och Martinelli fick göra varsina mål. Nu på tisdag möter man alltså tabelltrean Newcastle inför hemmafansen och har chans att dra ifrån ytterligare i ligan om man vinner här. Jag har Arsenal som favoriter men det känns på förhand en ganska öppenmatch då gästerna har också bara en förlust denna säsong. 2-1, 1-1?

 

Newcastle

Likt Arsenal gör man på väldigt länge sin bästa säsong just nu och efter sina 17 matcher spelade ligger man på en fin tredje plats med raden 9-7-1 och målskillnad 32:11. Senast man förlorade i ligan var i omgång 5 och här känns det ändå så man kan bjuda upp arsenal på en riktigt bra match. Man behöver som sagt poäng i matchen då Manchester City ligger 2 poäng före och den andra Manchester klubben 2 poäng bakom i ligan. Dessutom vill man nog inte att Arsenal ska dra ifrån mer i ligan med tanke på att det skiljer redan nu 9 poäng.

 

Klicka på bilden för att ta del av bonusen