Helgen är äntligen på ingång men innan vi tar helg så ska vi spana in fredagens rek från Championship! Endast en match från ligan denna afton och det är mötet på Hillsborough där jumbon Sheffield Wednesday får besök av Sunderland.

 

Formen avgör

Lagen har inlett säsongen och ligaspelet på två helt olika sätt. Sunderland är laget med den betydligt finare formen vilket har resulterat i att man redan lyckats skrapat ihop tio poäng och därmed kört in sig som tabellfemma. Tvärtom är det för Sheffield där formen är under all kritik. Man har bara tagit poäng i två matcher, detta i i form av två oavgjorda resultat. Man har alltså fortfarande inte lyckats vinna en enda match efter åtta omgångar.

 

Speltips

Mycket talar för att Sunderland fortsätter att plocka poäng och att Sheffield förlänger sin negativa trend. Det är heller inte mycket som talar för en hemmavinst och med tanke på oddsättningen så finns det ett schysst garderingsspel med ett bra värde och självklart är det åt gästernas håll.

Minst kryss eller en bortavinst och därför spelar jag Asian handicap: Sunderland 0 till oddset 1.65 hos LeoVegas. Spelet betyder att vi får pengarna tillbaka vid ett oavgjort resultat, vinst vid bortaseger och förlust vid hemmaseger.

 

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.