Toppmöte på lördag i Allsvenskan när tvåan Häcken tar emot ettan Elfsborg i en match om viktiga poäng. Elfsborg leder serien inför matchen med fyra poäng och en match mindre spelad än Häcken och kan med en vinst på lördag dra ifrån ännu mer.

 

BK Häcken

Häcken spelade senast match igår när man mötte Klaksvik i Champions League kvalets andra omgång. Matchen slutade 0-0 vilket innebär att man har allt i egna händer till returmötet som spelas på hemmaplan nästa vecka. Men innan det ska man ta sig an serieledarna på lördag där viktiga poäng står på spel, speciellt efter att man förlorade senaste ligamatchen med 1-0 mot IFK Värnamo.

 

IF Elfsborg

Serieledarna slog Djurgården med hela 0-4 i deras senaste match vilket var riktigt imponerande och har nu en serieledning på fyra poäng före Häcken och Malmö som båda har 35 poäng. Nu väntar åter en tuff match när man ska möta det enda laget som man förlorat mot hittills denna säsong.

 

Speltips

Häcken slog Elfsborg i den första omgången denna säsong när man vann med 0-2 på bortaplan. Efter det har Elfsborg gått obesegrade i 15 raka matcher och nu är det dags för lagen att mötas igen. Gästerna är nog på förhand nöjda med en pinne men frågan är om Häcken kommer att gå för vinst. Speltipset blir X2 till 1.57 hos SpeedyBet.

Klicka på bilden för att hämta bonusen.